Navia Brushed Tradition

Børstet Tradition består af 100% færøsk uld. Som en anderkendelse af moderne stiltendenser er dette garn børstet, som resulterer i en blødere følelse.

Navia Børstet Tradition er velegnet til jumpere og jakker.

Hver 100g. garnnøgle indeholder ca. 300 meter garn. 100 % færøsk uld.

Strikkefasthed: 19 masker = 10 cm. på 4 mm. nåle.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Navia Brushed Tradition

Navia Brushed Tradition består af 100% færøsk uld. Som en anderkendelse af moderne stiltendenser er dette garn børstet, som resulterer i en blødere følelse.

Navia Brushed Tradition er velegnet til jumpere og jakker.

Hver 100g. garnnøgle indeholder ca. 300 meter garn. 100 % færøsk uld.

Strikkefasthed: 19 masker = 10 cm. på 4 mm. pinde.

Om Navia

På Navias hjemmeside står der om virksomheden:

Som det gamle ordsprog siger, nød lærer nøgen kvinde at spinde.

I mere end tusind år har det færøske folk overlevet et ukontrollabel klima i hjertet af den stormfulde Nordatlanten. Usikre prognoser for det daglige liv i Færøerne – uanset om du var en fisker, landmand eller andet – har altid medført forskellige udfordringer. Dette har gjort færinger til eksperter i at udnytte de naturlige ressourcer, som de har til rådighed. Her græsser de 70.000 får de 18 små øer – i overtal af den færøske befolkning med omkring en tredjedel – og har de vist sig at være en særlig hjælpsom allieret gennem årene. Disse pelsklædte venner har givet en betydelig fordel i kampen for overlevelse og inspireret den århundreder gamle skik at spinde uld til garn, strik og syning – en tradition, som handler om at gøre mest muligt ud af de rå materialer, som er tilgængelige.

Denne rige historie er byggestenen under ​​Navia, som samler sin færøske uld fra landets lokale bonde. Det hele startede med CEO, Óli Kristian á Torkilsheyggi – en fjerde generations fornyer af færøsk garn og trøje produktion, som i dag følger i fodsporene på sin oldemor og oldefar. Navia blev grundlagt som del af et handelsskoleprojekt og begyndte som en lille virksomhed med to tusindekronesedler i egenkapital. I dag er Navia en af ​​de førende virksomheder i den færøske trikotageindustri, også kendt på det udenlandske marked med forsendelse af produkter til et dusin lande internationalt.”

Arctic-Knit

Arctic-Knit.com har både garn, strikketilbehør og strikkeopskrifter og har yderligere samlet eksempelvis garn og strikkeopskrifter i et fordelagtigt strikkekit hvor du fast sparer min. 20-30% på den samlede pris for både strikkeopskrift og garn. Se vores udvalg i webshoppen her . Vi sender i udgangspunktet samme dag som bestillingen laves, så du kan komme hurtigt igang med at strikke. Der er altid gratis fragt ved køb over kr. 299,- og varerne kan sendes med både GLS, DAO eller PostNord. I webshoppen kan der betales med både Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Ved ønske om andre betalingsmuligheder, bedes henvendelse rettes til mail: kundeservice@arctic-knit.com. Har du spørgsmål til mønster, garn, diagrammer eller lign, så kan du altid kontakte arctic-knit.com på enten mail: kundeservice@arctic-knit.com eller via vores Facebook Facebook og Instagram.