Mohair / Falklandsmerino 1T fra Sønderbygård

175,00 kr.

Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Mohair / Falklandsmerino 1T fra Sønderbygård

Mohair / Falklandsmerino 1T fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi på Fyn, i Hesselager ved Nyborg, er udelukkende dansk produceret, dvs. at al mohair er fra danske angorra geder fra Sønderbygårds egen besætning og falklandsmerinoen er leveret af Sønderbygård samarbejdspartnere.

Om Sønderbygård

Sønderbygård er et fantastisk lille landsted i Velling ved Fredericia, hvor værdier som dyrevelfærd, strikkenørderi og naturlig plantefarvning dyrkes og værnes om. Sønderbygård har gjort det til en livsstil at skabe kærlige rammer omkring både får, kaniner og geder på gården og det ses og mærkes helt uovertruffent i kvaliteten af deres garner!

Dyrene fra Sønderbygårds egne besætning er vokset op efter overbevisninger om at dyrevelfærd skal være i absolut højsæde, og hvor fårene behandles med respekt. Samme pricip og filosofi forventes til Sønderbygårds samarbejdspartnere hvor fårene besigtiges og godkendes inden der indkøbes uld fra andre fåre-racer

Mohair / Falklandsmerino 1T

1-trådet

70 % mohair fra egne dyr og 30 % Falklandsmerino

Det 1-trådede mohairgarn har en løbelængde på 700m/100g og

Vejledende pinde: nr. 3 – 3½ – 4.

Strikkefasthed: til pind nr. 3½, 22m x 32p i glatstrik.

 

Arctic-Knit.com har både garn, strikketilbehør og strikkeopskrifter og har yderligere samlet eksempelvis garn og strikkeopskrifter i et fordelagtigt strikkekit hvor du fast sparer min. 20-30% på den samlede pris for både strikkeopskrift og garn. Se vores udvalg i webshoppen her . Vi sender i udgangspunktet samme dag som bestillingen laves, så du kan komme hurtigt igang med at strikke. Der er altid gratis fragt ved køb over kr. 299,- og varerne kan sendes med både GLS, DAO eller PostNord. I webshoppen kan der betales med både Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Ved ønske om andre betalingsmuligheder, bedes henvendelse rettes til mail: kundeservice@arctic-knit.com. Har du spørgsmål til mønster, garn, diagrammer eller lign, så kan du altid kontakte arctic-knit.com på enten mail: kundeservice@arctic-knit.com eller via vores Facebook Facebook og Instagram.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 30 × 10 × 10 cm
Farver

Hvid, Rosa

Du kunne også være interesseret i...

  • Opvinding af garn til nøgler

    10,00 kr.
    Tilføj til kurv Quick View