Jette Maries Viklesjal

45,00 kr.

Compare
Varenummer (SKU): 1000000050 Kategori:

Beskrivelse

Jette Maries viklesjal er strikket i det helt fantastiske uld-garn fra Sønderbygård og spundet af Hjelholt uldspinderi. Garnet kommer fra gårdens egne dyr. Du er derfor garanteret et garn der er af højeste kvalitet og på trods af at garnet er lavet af fåre-uld, så er det blødt, selv direkte på huden.

Viklesjalet er pantetstrikket med udtagninger igennem hele arbejdet og sværhedsgraden er helt bestemt i den nemme ende.

Jette Maries Viklesjal er strikket i 2 tråde uldgarn på pind 6 og derfor er viklesjalet både hurtigt og nemt at strikke når først man er kommet rigtigt igang.

_______________________

Opskriften downloades og der sendes en mail med download-link straks efter køb.

Ønskes opskriften sendt som PDF fil direkte til mail efter køb, bedes dette oplyses i bemærkningsfeltet til ordren inden betaling! 

______________________

Størrelse: Onesize
Længde efter vask og blok: 275 cm
Bredde efter vask og blok: 75 cm
Strikkefasthed: 12 x 15 masker = 10 cm.
Vejledende pinde: Rundpind 6 mm (80 til 100 cm)
Materialer: 2 tråde 100% ren dansk uld fra Sønderbygård (500 g.)
Farver: Grå, mørkebrun eller hvid.

Find garnet i webshoppen her

Garn og strikkeopskrift kan også købes som strikkekit, til en pris her

100% Dansk uld fra Sønderbygård

100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi på Fyn, i Hesselager ved Nyborg, er udelukkende dansk produceret, dvs al uld er fra danske får fra Sønderbygårds egne Shropshire får samt Gotlænder og Såne får fra hhv. Holstebro, Hobro og Nyborg på Fyn.

Om Sønderbygård

Sønderbygård er et fantastisk lille landsted i Velling ved Fredericia, hvor værdier som dyrevelfærd, strikkenørderi og naturlig plantefarvning dyrkes og værnes om. Sønderbygård har gjort det til en livsstil at skabe kærlige rammer omkring både får, kaniner og geder på gården og det ses og mærkes helt uovertruffent i kvaliteten af deres garner!

Fårene fra Sønderbygårds egne fårebesætning er vokset op efter overbevisninger om at dyrevelfærd skal være i absolut højsæde, og hvor fårene behandles med respekt. Samme pricip og filosofi forventes til Sønderbygårds samarbejdspartnere hvor fårene besigtiges og godkendes inden der indkøbes uld fra andre fåre-racer

Se mere på Sønderbygårds facebook-side her

Garnet fra Sønderbygård og deres samarbejdspartnere

100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi på Fyn, i Hesselager ved Nyborg, er udelukkende dansk produceret, dvs al uld er fra danske får fra Sønderbygårds egne Shropshire får samt Gotlænder og Såne får fra hhv. Holstebro, Hobro og Nyborg på Fyn.

Du kunne også være interesseret i...

  • 100% dansk uld Sønderbygård Hjelholt

    100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt

    130,00 kr.
    Vælg muligheder Quick View