100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt

130,00 kr.

Compare
Varenummer (SKU): 104005 Kategori:

Beskrivelse

100% Dansk uld fra Sønderbygård

100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi på Fyn, i Hesselager ved Nyborg, er udelukkende dansk produceret, dvs al uld er fra danske får fra Sønderbygårds egne Shropshire får samt Gotlænder og Såne får fra hhv. Holstebro, Hobro og Nyborg på Fyn.

Om Sønderbygård

Sønderbygård er et fantastisk lille landsted i Velling ved Fredericia, hvor værdier som dyrevelfærd, strikkenørderi og naturlig plantefarvning dyrkes og værnes om. Sønderbygård har gjort det til en livsstil at skabe kærlige rammer omkring både får, kaniner og geder på gården og det ses og mærkes helt uovertruffent i kvaliteten af deres garner!

Fårene fra Sønderbygårds egne fårebesætning er vokset op efter overbevisninger om at dyrevelfærd skal være i absolut højsæde, og hvor fårene behandles med respekt. Samme pricip og filosofi forventes til Sønderbygårds samarbejdspartnere hvor fårene besigtiges og godkendes inden der indkøbes uld fra andre fåre-racer

Garnet fra Sønderbygård og deres samarbejdspartnere

100% Dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi på Fyn, i Hesselager ved Nyborg, er udelukkende dansk produceret, dvs al uld er fra danske får fra Sønderbygårds egne Shropshire får samt Gotlænder og Såne får fra hhv. Holstebro, Hobro og Nyborg på Fyn.

Her sælges 3 forskellige slags:

Shropshire:

Hvid og plantefarvede garner fra Sønderbygårds egen besætning er 100% dansk uld fra Sønderbygård, spundet af Hjelholt uldspinderi

Gotlænder og Såne:

Naturligt Grå/mørkegrå garner fra danske besætninger fra hhv. Holstebro, Hobro og Nyborg på Fyn.

 

Løbelængde 375 meter pr. 100 gram.

Strikkefasthed ca 28m/10cm på pind 3

 

Arctic-Knit.com har både garn, strikketilbehør og strikkeopskrifter og har yderligere samlet eksempelvis garn og strikkeopskrifter i et fordelagtigt strikkekit hvor du fast sparer min. 20-30% på den samlede pris for både strikkeopskrift og garn. Se vores udvalg i webshoppen her . Vi sender i udgangspunktet samme dag som bestillingen laves, så du kan komme hurtigt igang med at strikke. Der er altid gratis fragt ved køb over kr. 299,- og varerne kan sendes med både GLS, DAO eller PostNord. I webshoppen kan der betales med både Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Ved ønske om andre betalingsmuligheder, bedes henvendelse rettes til mail: kundeservice@arctic-knit.com. Har du spørgsmål til mønster, garn, diagrammer eller lign, så kan du altid kontakte arctic-knit.com på enten mail: kundeservice@arctic-knit.com eller via vores Facebook Facebook og Instagram.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 30 × 10 × 10 cm
Farve

Hvid, Rosa, Grå, Mørkgrå

Du kunne også være interesseret i...

  • Jette Maries Viklesjal

    Jette Maries Viklesjal

    45,00 kr.
    Tilføj til kurv Quick View